Jokelan Närkästysjuhliksi nimetty Jekku ry:n päätapahtuma on kaksipäiväinen ulkoilmafestivaali.

 

Yleisön keskuudessa myös Uudenmaan suurimmaksi puutarhajuhlaksi tituleerattu rockfestivaali järjestetään Jokelan keskustan välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla niityllä.

 

Festivaalia tehdään pehmeillä arvoilla; asenteet ja sisältö edellä. Närkästysjuhlat ja Jekku ry tahtää kaikilla toimillaan olemaan mielenkiintoinen, uudenlainen ja helposti lähestyttävä festivaali. 

Jekku ry:n klubitoiminta on pyörinyt vuosien varrella pitkin Uusimaata, aina Helsingistä Hyvinkäälle asti. Klubien sisältö on vahvaa Jekku ry -henkeä, jossa ihmisten luokse tuodaan rohkeita ajankohtaisia artisteja.

 

Tällä hetkellä klubitoiminta pyörii Vantaan kulttuuritehdas Vernissalla. Kevään korvilla 2020 järjestetään taas kuukausittain Marginaalin Ulkopuolinen Klubi.  

Pääkaupunkiseudun radioaalloilla kuuluvalla Roll FM:llä pyörii viikoittain Jekku ry:n Marginaalin Ulkopuolinen Show

Ohjelmassa kuullaan musiikkia marginaalista ja sen ulkopuolelta. Perjantaisin lähetettävässä showssa trippaillaan undergroundista, kun Jekku ry soittaa kaksi tuntia kaikkien aikojen seksikkäintä ja rajuinta jytää.

Ohjelman teema muuttuu viikoittain vaihtuvan DJ:n mukaan ja levylaukkuihin pakkaantuu lättyjä suomi-indiestä psykedeliaan. 

 

Punk, Indie, Stoner, Doom – Play loud bitches!

© 2020 Jekku ry 

Markkinakuja 1 B 34, 05400 Jokela

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now