top of page

Jokelan Närkästysjuhliksi nimetty Jekku ry:n päätapahtuma on kaksipäiväinen ulkoilmafestivaali.

 

Yleisön keskuudessa myös Uudenmaan suurimmaksi puutarhajuhlaksi tituleerattu rockfestivaali järjestetään Jokelan keskustan välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla niityllä.

 

Festivaalia tehdään pehmeillä arvoilla; asenteet ja sisältö edellä. Närkästysjuhlat ja Jekku ry tahtää kaikilla toimillaan olemaan mielenkiintoinen, uudenlainen ja helposti lähestyttävä festivaali. 

Klikkaa otsikkoa ja lue lisää!

Pääkaupunkiseudun radioaalloilla kuuluvalla Roll FM:llä pyörii viikoittain Jekku ry:n Marginaalin Ulkopuolinen Show

Ohjelmassa kuullaan musiikkia marginaalista ja sen ulkopuolelta. Perjantaisin lähetettävässä showssa trippaillaan undergroundista, kun Jekku ry soittaa kaksi tuntia kaikkien aikojen rajuinta jytää.

Ohjelman teema muuttuu viikoittain vaihtuvan DJ:n mukaan ja levylaukkuihin pakkaantuu lättyjä suomi-indiestä psykedeliaan. 

 

Punk, Indie, Stoner, Doom – Play loud bitches!

Klikkaa otsikkoa ja lue lisää!

Jekku ry:n klubitoiminta on pyörinyt vuosien varrella pitkin Uusimaata, aina Helsingistä Hyvinkäälle asti. Klubien sisältö on vahvaa Jekku ry -henkeä, jossa ihmisten luokse tuodaan rohkeita ajankohtaisia artisteja.

 

Vuonna 2019 Jekku ry järjesti klubeja Vantaan Vernissalla yhteistyössä Velmu Ry:n kanssa.

 

Klubitoiminta on vallitsevien olosuhteiden takia toistaiseksi tauolla. 

Klikkaa otsikkoa ja lue lisää!

Ravintola Tiilitehdas on Jekku ry:n oma kulttuurikeskus ja ravintola. Ravintola toimii Jokelan tiilitehtaan museoiduissa tiloissa. 

Ravintola Tiilitehdas on eläviä elämyksiä tarjoava kulttuurikeskus keskellä kauneinta Tuusulaa. Ravintola toimii vuonna 1874 perustetun Jokelan tiilitehtaan tiloissa. Tiilitehdas rengasuuneineen ja puutarhoineen on täynnä kultaisten vuosikymmenten teollisuusromantiikkaa ja tarjoaa ravintolalle runsaan tunnelmalliset puitteet.

Klikkaa otsikkoa ja lue lisää!

bottom of page