top of page

la 26. elok.

|

Tiilitehdas

Scandinavian Music Group (trio)

Liput eivät ole tällä hetkellä myynnissä.
Katso muut tapahtumat.
Scandinavian Music Group (trio)
Scandinavian Music Group (trio)

Aika ja paikka

26. elok. 2023 klo 18.00

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

SCANDINAVIAN MUSIC GROUP

Rakastettu Scandinavian Music Group on ihastuttanut kuulijoita omaäänisellä musiikillaan jo kaksikymmentä vuotta. Yhdeksän studioalbumia julkaissut yhtye ammentaa voimansa elämänmittaisista ystävyyssuhteista ja yhteisestä halusta luoda aina jotain uutta. Lopputuloksena on ollut pitkä ura, jonka aikana SMG on kulkenut viileän kitararockin kautta folk-lauluihin ja jatkanut sitten eleganttiin taidepoppiin. Yhtyeen musiikin ytimessä ovat kuitenkin aina pysyneet kitaristi Joel Melasniemen melodiat ja solisti Terhi Kokkosen sanoitukset, joista kuulija ei voi erehtyä.

SMG:n tuorein albumi “Ikuinen ystävä” ilmestyi elokuussa 2022.

Ikuinen ystävä on neljän vuoden työn ja neljännesvuosisadan ystävyyden tulos. Pitkän julkaisutauon aikana levy eli odotuksissamme monenmuotoisena, mutta lopulta jäljelle jäi kaiken turhan karsimisen jälkeen lämpö. Sanoitusten ytimessä on kokemus yhteydestä toisiin”, yhtye kertoo.

Levyn tematiikka vei yhtyeen vaihteeksi monta askelta kohti akustisempaa ilmaisua. Valmiiden pop-rakenteiden sijaan monet levyn kappaleet seuraavat unenomaisempia siirtymiä.

Ikuinen ystävä -albumi on yhtyeen albumitrilogian viimeinen osa. Trilogian kaksi ensimmäistä osaa ovat levyt Terminal 2 (2014) ja Baabel (2015).

Uuden albumin myötä SMG lähtee tutun kokoonpanon lisäksi keikoille myös triona. Luvassa on siis suurten pop-elämysten lisäksi intiimejä trio-keikkoja, joilla Terhi Kokkosen ja Joel Melasniemen kanssa vaikuttaa yhtyeessä yleensä rumpuja soittava Antti Lehtinen.

Scandinavian Music Group-trio:

Terhi Kokkonen – laulu 

Joel Melasniemi – kitara 

Antti Lehtinen – koskettimet ja äänisuunnittelu

Showtime n. klo 20.00 - Saavu ajoissa!

Liput 28,50

Pääsyliput

  • SMG (trio) - Pääsylippu

    28,50 €
    Tax: ALV included+0,71 € service fee
    Sold Out

This event is sold out

Share this event

bottom of page