top of page
Search

COVID-19 Tiedote 27.4.2020

Jokelan Närkästysjuhlat järjestetään 1-2.8.2020

Jokelan Närkästysjuhlat järjestetään 1-2.8.2020.


Suomen hallitus linjasi keskiviikkona 22.4., että kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat kielletään heinäkuun loppuun asti. Kunnioitamme viranomaisen määräystä ja olemme päättäneet siirtää Jokelan Närkästysjuhlat kokonaisuudessaan elokuun puolelle. Tulemme myös seuraamaan hallituksen ja THL:n tiedottamista aina festivaaliviikonloppuun saakka.

Kevät on ollut Suomen kulttuuritoimijoille raskasta ja epätietoista aikaa. Haluamme tässä vaiheessa lähettää voimia kaikille järjestäjille, jotka ovat joutuneet pakon sanelemana perumaan tapahtumansa. Työmäärä Provinssin, Tuskan tai Sidewaysin takana on valtava. Peruminen on masentavaa, mutta on luotettava siihen, että viranomaiset osaavat tehdä tilanteessa oikeita päätöksiä. Näillä uhrauksilla varmistetaan terveydenhuollon kapasiteetin riittävyys Suomessa. Ystävät; nauttikaa kerrankin kesästä ja muistakaa että vielä koittaa sekin päivä kun tämä kaikki on ohi. Olette sen ansainneet.

Elokuussa järjestettävä Jokelan Närkästysjuhlat on näillä näkymin ensimmäinen festivaali Suomessa yli neljään kuukauteen. Tunnemme sydämessämme vastuun suomalaisen festarikesän pelastamisesta ja jatkamme tapahtuman järjestämistä normaalisti.

Pysykää terveinä. Pysykää positiivisina.


5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page