top of page

to 11. heinäk.

|

Tiilitehdas

SAIMAA + SAARISALO

Legendaarisen pitelemätön SAIMAA Tiilitehtaalla!

Liput eivät ole tällä hetkellä myynnissä.
Katso muut tapahtumat.
SAIMAA + SAARISALO
SAIMAA + SAARISALO

Aika ja paikka

11. heinäk. 2024 klo 17.30

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Legendaarisen pitelemätön rockyhtye SAIMAA tekee paluun Tiilitehtaalle. Illan avaa Saarisalo.

Soittoajat: 

19.00 SAIMAA

17.30 SAARISALO

SAIMAA

Matti Mikkolan luotsaama Saimaa on erityislaatuinen  yhtye, joka jatkuvan sutkutuksen ja hutkutuksen ajamana kurkottaa kohti  loputonta soittoeuforiaa. Huippumuusikoista koostuvan kollektiivin  seikkailu musiikin parissa on vapautunutta, grandiöösiä ja ihanan  rajoittamatonta. Pepe Willbergin ja Pyhimyksen solistoimien platinalevyjen, Ylen Urheilu-Suomi-scoren ja  arvostelumenestykseksi nousseen cover-levyn kautta yhtye on synnyttänyt  hallitun progen, classic rockin, funkyn viihdemusan sekä klasarin  superpyörteen, jonka sävyissä soi Suomi-iskelmän kaiho.

60- ja 70-lukujen soundeista ja estetiikasta häpeilemättömästi  ammentava Saimaa onkin ylväimmillään nimenomaan livenä, lukuisten  huippumuusikoiden uppoutuessa hekumalliseen yhteissoittoon ja  vuorojamitukseen, jota hallitsevat yltäkylläiset telepaattiset voimat.

Yhtyeen pääasialliset säveltäjät Matti Mikkola ja Eppu Kosonen ovat suomalaisen musiikkikentän mestarikokkeja, jotka ovat tehtailleet hittejä niin JVG:lle, Vesa-Matti Loirille, Paula Vesalalle, Kaija Koolle, Juha Tapiolle kuin Lauri Tähkällekin.  Saimaan keittiössä operoidaan kuitenkin kaukana pop-musiikin laeista ja  raameista. On kuin pääsisi nauttimaan mestarikokkien herkkuluomuksista  heidän vapaa-ajallaan. Huikea ammattitaito, kokemus ja tekemisen riemu  luovat villin, värikkään ja yllätyksellisen kokemuksen, joka ei hevillä  unohdu.

SAARISALO

Saarisalo on helsinkiläinen biisintekijä, tuottaja ja artisti, joka puhuttelee raa’alla avoimmuudellaan. Kaikki tunteet tunnetaan ja mitään ei jätetä sanomatta. Genrerajojen rajoilla taiteilevan Saarisalon tänä vuonna julkaistu toinen pitkäsoitto Mikä meitä vaivaa? ammentaa vaikutteita 2000-2010-luvun rock- ja bändisoundista sekä klassisesta pop-estetiikasta.

Kokonaisuus on saanut kiitosta taitavista bändisovituksistaan ja omaperäisyydestään. Albumista on tehty juttuja mm. Soundiin, Kainuun Sanomiin ja sekä Ylä-Kainuun paikallislehteen. Levyn singlet ovat kaikki nousseet Spotifyn editorial listoille ja albumin kappaleet ovat saaneet soittoa Ylen musiikkiohjelmissa, YleX:llä, Radio Helsingillä sekä eri paikallisradioissa. Saarisalon musiikkia on verrattu esimerkiksi PMMP:n, YUP:n ja Ultra Bran materiaaliin.

“Albumi on energinen, ja vaikka aiheet ovat vakaviakin, niin välillä tuntuu, että kuulija on mukana jossain hurmoksellisessa paraatissa.“ 

-Lotta Savolainen

“Nämä ovat ihan tavallisia hetkiä, pieniä elämiä ja sovinnaisia kohtaloita, ja jotenkin niistä vain syntyy arjen kokoisia popsinfonioita.” 

-Mika Roth, Desibeli. 

Konsertti järjestetään ulkolavalla Tiilitehtaan puistossa. 

Liput ennakkoon 26e

Ovelta 30e - jos jäljellä. 

Pääsyliput

  • SAIMAA Tiilitehtaalla

    26,00 €
    Tax: ALV included+0,65 € service fee
    Sale ended

Total

0,00 €

Share this event

bottom of page