top of page

su 14. heinäk.

|

Tiilitehdas

Josen Pimeä Puoli

Ilman pimeää ei ole valoa.

Liput eivät ole tällä hetkellä myynnissä.
Katso muut tapahtumat.
Josen Pimeä Puoli
Josen Pimeä Puoli

Aika ja paikka

14. heinäk. 2024 klo 0.00

Tiilitehdas, Nukarintie 5, 05400 Tuusula, Finland

Lisätiedot

Sunnuntaina 14.7. Tiilitehtaalla Josen Pimeä Puoli!

Josén Pimeä Puoli

Ilman pimeää ei ole valoa. Josén Pimeä Puoli raottaa elämän nurjaa  puolta välillä nauraen, välillä itkien, toisinaan viekkaan ironisesti.  Taustalla jyskyttää vinha rullaava rytmi.

Maa Ilmasta

”Suomenkielistä instrumentaalimusiikkia” esittävä Maa ilmasta on kiertänyt ahkerasti kotimaata ja kerännyt nimeä hurjana livebändinä, jonka keikoilla voidaan yhtälailla herkistellä ja maalailla kuin heittäytyä rock’n’roll-hurmokseen. Toisaalta yhtye on noteerattu myös taidemusiikin piireissä, kuten Rondo Classic -lehdessä.

Benjami Koskisen luotsaama Maa ilmasta soittaa ennakkoluulotonta instrumentaalirockia suurella sydämellä. Yhtyeen tunnelmallinen musiikki on välillä vakavaa ja välillä ei niin vakavaa. Yhtyeessä vaikuttavat tällä hetkellä muusikot Aapo Lankinen, Santeri Kettu & Aapo Nieminen.

Vuonna 2016 Jyväskylässä perustettu ja nykyään Helsingistä toimiva yhtye on tunnettu keikkaspektaakkeleistaan. Jokainen keikka on huolella suunniteltu esitys, jolloin sekä yleisöllä että bändillä on hauskaa. Hauskanpidon ja energisyyden vastapainoksi välillä voidaan kuitenkin kääntyä sisäänpäin pohdiskelemaan.

Liput ennakkoon 19,90. Ovelta (jos jäljellä) 24e. 

Tervetuloa! 

Pääsyliput

  • Pääsylippu 14.7.

    19,90 €
    Tax: ALV included+0,50 € service fee
    Sale ended

Total

0,00 €

Share this event

bottom of page